sampai jugak kowg ke UMP kan!


Alkisah hari Jumaat yang lepas dua orang sahabat lama aku dari zaman KMK dulu berniat datang ke UMP kerana konsert amal MATAHARI yang ada Faizal Tahir, Farah AF & Amy Search. Setelah selesai test untuk hari itu mereka pun dengan gigihnya berangkat dari Johor. Tapi malang nasib mereka hanya sempat masuk dewan ketika Amy tengah nyanyi lagu terakhir - Isabella. Apa2 pun, konsert tu memang best and memang seronok ada mereka kat sini. HOYEH!




0 flew over the cuckoo's nest:

Post a Comment

Mind you, anonymity is NOT cool, people.
=]

i ♥ audrey hepburn.

tabung kawen. (tq for clicking!)

blog archive.

google followers.

networkedblogs followers.


--------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------