The Dreamer



ni Kakdek. atau mungkin lebih dikenali dengan nama Fazleena Hishamuddin. mendengar dia berkata saja2 pun dah boleh buat bulu roma aku meremang. memang banyak benda aku belajar dari dia. seorang aktivist teater yang berkelayakan dalam bidang psikologi. aktif juga menyertai acara2 seperti FRINJAN dan MASKARA dan yang sewaktu dengannya. tapi bagi kami kroni2, dia adalah antara sahabat yang paling caring. pertama kali jumpa dia ketika mementaskan teater DETIK - pengalaman mementaskan teater yang paling dramatik pernah aku lalui. namun itu yang menjadikan kami kroni2 rapat. selain teater dan seni, satu lagi perkara yang sebahagian dari kami kroni2 minat adalah mengumpul barang2 vintage. mungkin kerana nilai seni yang ada pada sesuatu barang vintage itu. atau mungkin kerana ia nampak lain dari yang lain. tapi yang pasti, barangan vintage memang buat kami teruja. dan sebagai hobi, Kakdek ada jual baju2 vintage di blog keduanya, BohemianDreamy. dan untuk pertama kalinya, dia menyertai bazaar secara terbuka. kepada sesiapa yang berada di sekitar Subang Jaya, sila2 lah singgah ke Vintage Paradise Midnight Bazaar pada 26-28 november ini. =]


ps: kakdek, eqa curi gambar dekat fesbuk. and sorry ktowg tak dapat pergi bazaar tu. wish you could join us in tioman, though. =[

0 flew over the cuckoo's nest:

Post a Comment

Mind you, anonymity is NOT cool, people.
=]

i ♥ audrey hepburn.

tabung kawen. (tq for clicking!)

blog archive.

google followers.

networkedblogs followers.


--------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------